back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Λαμπρούλης: Παραλίες ανοιχτές με ελεύθερη είσοδο

Διαβάστε επίσης

Επιφυλακτικά αντιμετωπίζει το ΚΚΕ το άνοιγμα των τουριστικών μονάδων και την επανεκκίνηση του τουριστικού κλάδου.

O Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής ΚΚΕ Λάρισας, μίλησε στην εκπομπή «Άνω Κάτω» και στον  Άρη Τόλιο όπως τόνισε: «οι όποιες αποφάσεις παίρνονται με ένα κριτήριο. Όχι προστασίας της υγείας του λαού αλλά βάσει τις ανάγκες του ίδιου του συστήματος. Κατά την γνώμη μας οι αντιφάσεις αυτών των επιτελείων στην διαχείριση της πανδημίας αποδεικνύει ανάλογα με το πώς εκτιμούν ότι μπορεί να διασωθεί η καπιταλιστική κερδοφορία. Δεν μπορεί μέχρι πριν ένα μήνα με ένα lockdown που έγινε στην βάση ότι δεν έχουμε ένα τέτοιο σύστημα υγείας που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυξημένες απαιτήσεις λόγω πανδημίας και ξαφνικά να παίρνονται μέτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων».

Για το άνοιγμα των παραλιών

«Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Δήμους οφείλει να εξασφαλίσει όχι μόνο ότι θα ανοίξουν οι παραλίες αλλά να γίνεται και με ελεύθερη είσοδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Στις ελάχιστες ελεύθερες παραλίες της Αττικής ο κόσμος συνωστίζεται».

Τέλος, για τις κάμερες στα σχολεία ο κ. Λαμπρούλης τόνισε ότι «έχουμε καταθέσει το αίτημα για την απόσυρση στο σύνολο του το ν/σ της Κεραμέως αλλά επίσης και την απόσυρση του αντιπαιδαγωγικού μέτρο της τοποθέτησης καμερών στις αίθουσες διδασκαλίας και την μετατροπή τους σε reality».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα