back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Μήνυμα αισιοδοξίας για τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό

Διαβάστε επίσης

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία, Hines, που είναι «συμπαίκτης» στο σχέδιο για την «Πράσινη Πολιτεία», τοποθετήθηκε και ο Παναθηναϊκός πλησιάζει πιο κοντά στο γηπεδικό όνειρο.

Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από το θέμα του Βοτανικού και της Διπλής Ανάπλασης, κάτι που φυσικά αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έχει εκφράσει την αισιοδοξία του για την υλοποίηση του έργου, την ώρα που από ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές πως για να παραμείνει στο τιμόνι τόσο του μπάσκετ, όσο και του ερασιτέχνη, πρέπει να προχωρήσει η κατασκευή του έργου.

Θετικός εμφανίζεται και ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Αλαφούζος, ενώ η νεότερη εξέλιξη θέλει την αμερικανική εταιρεία Hines να εκφράζει δημοσίως την πεποίθησή της ότι σύντομα θα σημειωθεί νέα κινητικότητα γύρω από το ζήτημα της υλοποίησης του σχεδίου της «Πράσινης Πολιτείας» στην περιοχή του Βοτανικού.

Αυτό έγινε μέσω του επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της εταιρείας, του Πολ Γομόπουλου στο πλαίσιο σχετικής τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε από την Prodexpo. Χωρίς ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η επιλογή μας να τοποθετηθούμε στην Ελλάδα ήταν στο πλαίσιο του να αποκτήσουμε μόνιμη παρουσία εδώ. Δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω της πανδημίας. Απλώς θα προσαρμοστούμε ανάλογα με τις συνθήκες».

Υπενθυμίζεται πως η Hines έχει υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης με την Alpha Bank για το ημιτελές εμπορικό κέντρο του Μπάμπη Βωβού και μπορεί να προσελκύσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την χρηματοδότηση του πρότζεκτ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα