back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

NCAA: Παράταση της προθεσμίας απόσυρσης από τo draft

Διαβάστε επίσης

Το NCAA ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει παρατείνει επ’αόριστον την προθεσμία που είχαν οι παίκτες να αποσυρθούν από τη διαδικασία του draft εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η προθεσμία ήταν στις 3 Ιουνίου, αλλά ο Νταν Γκάβιτ, ανώτερος αντιπρόεδρος του μπασκετικού NCAA, δήλωσε ότι θα υπάρξει παράταση «έχοντας κατά νου την υγεία και την ευημερία των μαθητών-αθλητών μας, μαζί με την ικανότητά τους να κάνουν οι πιο ενημερωμένες αποφάσεις σε αυτόν τον αβέβαιο χρόνο». Ο Γκάβιτ δήλωσε επίσης ότι θα καθοριστεί μια νέα ημερομηνία απόσυρσης όταν η λίγκα καθορίσει ένα χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία του 2020.

Η λίγκα έχει ήδη αναβάλει το draft combine, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πιθανούς συμμετέχοντες του draft να δοκιμαστούν σε μια ομάδα. Η παραδοσιακή προθεσμία για την απόσυρση από το draft και διατήρηση της επιλεξιμότητας του κολεγίου είναι 10 ημέρες μετά το combine.

Την 1η Μαϊού, το διοικητικό συμβούλιου του ΝΒΑ ψήφισε να αναβάλει το combine αλλά και την λοταρία του draft τα οποία ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τον Μάιο στο Σικάγο. Η λίγκα δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε αναβολή του draft που είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουνίου, αλλά υπάρχει αυξανόμενη πεποίθηση ότι είναι θέμα χρόνου πριν συμβεί κάτι τέτοιο.

  • Ετικέτες
  • NCAA
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα