back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Ντιλέινι

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι λύθηκε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος και θα αποτελέσει…μήλον της έριδος στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι (31 χρονών, 1.91 μέτρα) αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν στο σάιτ τους την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ, με τον Ντιλέινι να γράφει στο twitter ότι η λύση του συμβολαίου έγινε με κοινή συναίνεση.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμβόλαιο 1+1 χρόνων, με τις δύο πλευρές ωστόσο να αποφασίζουν ότι θα ήταν καλύτερο και για τις δύο να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη με βάση όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποχωρήσει από την Ισπανία χωρίς την άδεια της Μπαρτσελόνα από τα τέλη Μαρτιου και έκτοτε είχε φροντίσει με μία σειρά από tweets να δείξει την διαφωνία του τόσο με τις σκέψεις της EuroLeague για επανεκκίνηση της σεζόν, όσο και με τις αντίστοιχες της Liga Endesa.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις προπονήσεις, με τον Ντιλέινι πάντως να βρίσκεται στις ΗΠΑ και να παραμένει ενεργός στα social media, κάνοντας επίθεση πριν μερικές ημέρες σε ισπανικά ΜΜΕ που ανέφεραν ότι δεν θα επέστρεφε στην Βαρκελώνη αν δεν ξεκαθαριζόταν αν θα υπήρχε επανεκκίνηση της σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα