back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Νίκος Πιμπλής μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

Διαβάστε επίσης

Αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου του Μεγάρου Μουσικής, Νίκου Πιμπλή στον Αθήνα 9.84 και τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Για Μέγαρο Μουσικής

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή που αναλαμβάνουμε το Μέγαρο το οποίο είναι ουσιαστικά κλειστό. Είναι μια πολύ δύσκολη συγκυρία η οποία δεν αφορά μόνο το Μέγαρο, αλλά όλον τον πολιτισμό.  Είχαμε πάρα πολύ όρεξη όταν αναλάβαμε την τύχη του Μεγάρου, να κάνουμε πολλά πράγματα να το τοποθετήσουμε ξανά εκεί που του αξίζει αλλά μετά από μία περίοδο κρίσης πέσαμε σε μια άλλη μεγαλύτερη κρίση.  Πρέπει να περιμένουμε και να προετοιμαζόμαστε. Το Μέγαρο έχει φτιαχτεί για να αντέχει στα δύσκολα».

Για τα Μέτρα Προστασίας

«Τα σχέδια 30 χρόνια πριν, προέβλεπαν συστήματα ασφαλή για το Μέγαρο, οι προδιαγραφές του ήταν τέτοιες ώστε να μπορεί ακόμα και τώρα να ανταποκρίνεται στην κρίση της εποχής.
Όλος ο σχεδιασμός του Μεγάρου ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του».

Αρχείο Παραστάσεων

«Σήμερα ξεκινά ο δεύτερος κύκλος προβολών σημαντικών παραστάσεων από το αρχείο του Μεγάρου. Γίνονται διαδικτυακά από τον ιστότοπο του Μεγάρου, megaro.gr, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 9 το βράδυ. Ο πλούτος του αρχείου είναι μοναδικός και αναντικατάστατος».

Για Κήπους Μεγάρου

«Είναι μια όαση στο κέντρο της Αθήνας. Οι φετινές συνθήκες είναι διαφορετικές και δυστυχώς παρακολουθούμε τις υποδείξεις των ειδικών. Ετοιμαζόμαστε για ένα κύκλο συναυλιών τον Σεπτέμβριο».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα