back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Nova: «Περιμένουμε το πλάνο επανέναρξης του πρωταθλήματος»

Διαβάστε επίσης

Η Nova εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα διαρρέονται από παράγοντες της Super League 1 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τονίζοντας πως δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ​πληροφόρηση προς τους εκπροσώπους της.

Το συνδρομητικό κανάλι της Nova με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως περιμένει να της γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες επανέναρξης του πρωταθλήματος ενώ τονίζει πως είναι άστοχη η αύξηση των ομάδων στη Super League 1, κάνοντας επίσης αναφορά και για το θέμα της Κεντρικής Διαχείρησης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στελέχη της Nova, σχολιάζοντας τα όσα διαρρέονται από παράγοντες της Super League 1, αναφορικά με επαφές και συνεννοήσεις των προηγούμενων ημερών, και με δεδομένο ότι για το πλάνο την επανέναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση προς τους εκπροσώπους της Nova, επισήμαιναν τα εξής:

1. Η Nova επανέλαβε την ξεκάθαρη αντίθεση της σε σενάρια αύξησης των ομάδων και αναδιάρθρωσης της Super League 1, τονίζοντας ότι τέτοιες σκέψεις και προτάσεις είναι τελείως άστοχες, χωρίς καμία ρεαλιστική βάση ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, και αναιρούν οποιοδήποτε μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό πλάνο της SuperLeague1 καθώς δεν έχει προλάβει καν η, μόλις πριν λίγους μήνες, αναδιάρθρωση να εφαρμοσθεί.

2. Σχετικά με ερωτήματα, που τέθηκαν για τυχόν αναπροσαρμογές τηλεοπτικών συμβολαίων, η Nova ξεκαθάρισε και πάλι ότι τα εμπορικά και οικονομικά θέματα, που αφορούν τις διμερείς συνεργασίες με επιμέρους ΠΑΕ, θα συζητηθούν απευθείας με τις εν λόγω αντισυμβαλλόμενες ομάδες, αφού ανακοινωθεί από τη Superleague συγκεκριμένο πλάνο επανέναρξης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, προς αξιολόγηση.

3. Αναφορικά με το σενάριο επαναφοράς της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, οι εκπρόσωποι της Nova θεωρούν εξαιρετικά πρόωρη όποια τοποθέτηση, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν πλάνο επανέναρξης και ολοκλήρωσης του τρέχοντος πρωταθλήματος, πόσω μάλλον δε για την έναρξη της νέας σεζόν».

  • Ετικέτες
  • NOVA
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα