back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μόνο το 50 % των μαθητών της Γ' λυκείου στα σχολεία χθες

Διαβάστε επίσης

«Ο πρώτος στόχος ήταν η επιστροφή με ασφάλεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος μιλώντας στην εκπομπή  «Τι τρέχει;» και στον Γιάννη Λαυράνο.

«Πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας και επιβάλαμε με την καλή έννοια τους όρους για να ανοίξουν τα σχολεία με απολυμάνσεις, αντισηπτικά και είδη υγιεινής», είπε ο κ. Τσούχλος ενώ για το θέμα της επάρκεια σημείωσε ότι «αλλού υπάρχει επάρκεια, αλλού απλώς υπάρχει μια μικρή ποσότητα. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όταν ανοίξουν οι άλλες τάξεις να υπάρχει αφθονία αυτών των υλικών σε όλες τις σχολικές μονάδες».
Για την αποχή εξήγησε ότι «οι απουσίες είναι γύρω στο 50%. Απλά δεν παρουσιάστηκαν τα παιδιά και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Πολλά παιδιά πήγαν χθες στο σχολείο για να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά. Εάν υπάρχει μια εξέλιξη της πανδημίας και μια διαφορετική αντιμετώπιση εμείς τα σεβόμαστε». Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ τόνισε ότι «τα ιατρικά θέματα τα γνωρίζουν οι επιστήμονες. Το κακό είναι ότι ενώ διαβουλεύτηκαν με την κυρία Υπουργό αρκετές φορές, με μας ούτε μια. Θα ήταν καλό ο κ. Τσιόδρας και η ομάδα των επιστημόνων που είναι κοντά του,  να καλέσουν να κάναμε μια συζήτηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα