18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΣ

Διαβάστε επίσης


Λίγα λόγια για τον σταθμό:

Ο Αθήνα 9. 84 αποτελεί το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο της πόλης με ημερομηνία ιδρύσεως την 31-5-1987, επί Δημαρχίας Μιλτιάδη Έβερτ.

Από τότε εκπέμπει συνεχώς με ενημερωτικές, πολιτιστικές, οικονομικές και αθλητικές εκπομπές, αφουγκράζεται κάθε εποχή και ανάγκη της κοινωνίας και αναμεταδίδει ραδιοφωνικά γεγονότα. Ήταν, είναι και θα είναι ο επίσημος σταθμός της πρωτεύουσας.

Σήμερα, σεβόμενος την ιστορία του, με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Αθήνα 9. 84 ανανεώνει την ταυτότητά του. Ξαναγίνεται το Ραδιόφωνο της Πόλης. Δημιουργεί νέο πρόγραμμα, φρεσκάρει τις μουσικές και τα τραγούδια του, συνδυάζει την ενημέρωση με τον πολιτισμό, αγκαλιάζει τις τέχνες, προωθεί μικρές και μεγάλες δράσεις, κατεβαίνει στις γειτονιές, αγκαλιάζει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες ομάδων αλλά και ιδιωτών στην έρευνα, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία

Έχει νέο λογότυπο, διασκευασμένα μουσικά σήματα και ανανεώνει όλο τον εξοπλισμό software και hardware των studios.

Εκπέμπει ζωντανά 20 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Δεν έχει playlist (!)

Δίνει βάρος στην άμεση, αντικειμενική και ουσιαστική ενημέρωση και όχι σε πολιτικά σχόλια ή προσωπικές κρίσεις.

Δημιουργεί καλλιτεχνικά γεγονότα, μουσικά και θεατρικά.

Μεταδίδει συνεντεύξεις (και βγάζει ειδήσεις) από πολιτικούς, πανεπιστημιακούς, εξειδικευμένους επαγγελματίες αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, νέους δημιουργούς και ερμηνευτές.

Βγαίνει στην πόλη με εβδομαδιαίες εκπομπές εκτός studio (σε Μουσεία, Κέντρα Πολιτισμού, Θέατρα αλλά και σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους, σχολεία και Πανεπιστήμια).

Φιλοξενεί επώνυμους στο στούντιο.

Την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, 11 με 12 το πρωί, δίνει μικρόφωνο στους δημότες (που ρωτούν) και στο Δήμαρχο (που απαντά)!

Οργανώνει και μεταδίδει συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις / αναλόγια.

Δίνει σταθερό μηνιαίο (ή διπλό μέσα στο μήνα) ραντεβού στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» του 9. 84 στην Τεχνόπολη και, παρουσία ακροατών, παρουσιάζει εκδηλώσεις one off που μεταδίδονται live και στο Ραδιόφωνο.

Συνεργάζεται και προβάλει δράσεις και εκδηλώσεις φορέων, οργανισμών, μουσείων αλλά και ανεξάρτητων ομάδων που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Ο Αθήνα 9. 84 είναι το Ραδιόφωνο της Πόλης.

Συντονιστείτε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα