back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας Μανόλης Καλαμπόκας, στον Αθήνα 9.84: «Συστηματική η δουλειά του Δήμου Αθηναίων για την ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών, στα σχολεία»

Διαβάστε επίσης

11-05-2020

Ο κ. Μανόλης Καλαμπόκας, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 , διαβεβαίωσε ότι «η διανομή αντισηπτικών και χημικών καθαριστικών έγινε με συμμετοχή στα έξοδα και του Δήμου Αθηναίων», ενώ παράλληλα επισήμανε  τη συστηματική δουλειά που προηγήθηκε, ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ειδική αναφορά έκανε  στη συνδρομή των καθαριστριών. «Τους οφείλεται ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο τους και στο επίπεδο της απολύμανσης. Ως έμπρακτη αναγνώριση ο Δήμος Αθηναίων φρόντισε να πληρώνονται στην ώρα τους και ανεξαρτήτως οικονομικών δυσχερειών ή καθυστερήσεων» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας, στον Γιώργο Αποστολίδη.

Σε ερώτηση για τη χρηματοδότηση των σχολείων τόνισε πως ήταν η μεγαλύτερη που έχουν λάβει, για πρώτη φορά φέτος επί δημαρχίας Κώστα Μπακογιάννη.

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκδήλωσης νέων κρουσμάτων κορονοιού, δήλωσε πως ο Δήμος Αθηναίων είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. «Θα τηρηθούν με ευλάβεια τα υγειονομικά και ιατρικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν οι απολυμάνσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, όπως και οτιδήποτε άλλο, με στόχο να αισθάνονται ασφαλείς οι μαθητές, οι καθηγητές και οι οικογένειές τους, που αποτελούν ένα εξαιρετικά ευαίσθητο τμήμα της κοινωνίας μας» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας, Μανόλης Καλαμπόκας.

 

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα