back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νίκος Σοφιανός για το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων: Στηρίξαμε αυτό το πρόγραμμα, αλλά με τις ενστάσεις μας

Διαβάστε επίσης

Για το νέο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, στην πλατεία Βάθη, για τις χιλιάδες απολύσεις μέσω πανδημίας, αλλά και για τη Marfin μίλησε στον Αθήνα 9.84 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Νίκος Σοφιανός.

Για πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων:
“Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται και θα ήθελα να αναγνωρίσω και τον ρόλο του υπεύθυνου Αντιδημάρχου σε αυτόν τον τομέα, Γρηγόρη Λέωντα. Στηρίξαμε αυτό το πρόγραμμα βάζοντας, όμως τις ενστάσεις μας.Η λειτουργία αυτών των δομών στηρίζεται σε εργαζομένους οι οποίοι είναι περιορισμένου χρόνου, και από την αλλη διότι εμπλέκονται αρκετές ΜΚΟ σε μια δομή την οποία πρέπει και μπορεί να τη λειτουργεί αποκλειστικά ο δήμος”.

Για απολύσεις:
“Η εργοδοσία βρίσκει περισσότερο έδαφος και πολιτική κάλυψη.’Ηδη τον Απρίλιο είχαμε 41χιλιάδες απολύσεις παρά το ότι είναι απαγορευμένες.
Τον Μάρτιο είχαμε 145 χιλιάδες ενώ έχουμε και χιλιάδες συμβάσεις οι οποίες αλλάζουν είς βαρός των εργαζομένων.

Για Marfin:
“Γίνεται μια προσπάθεια απο την κυβέρνηση να αξιοποιήσει αυτό το τραγικό γεγονός το οποίο λειτούργησε σε συγκεκριμένες συνθήκες την περίοδο εκείνη. Αυτή η δολοφονία έχει εντονότατο άρωμα προβοκάτσιας και ενώ έχουν περάσει 10 χρόνια οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί δεν έχουν βρεθεί, όπως επίσης δεν έχουν αναδειχθεί οι ευθύνες της τράπεζας.
Δεν μπορούν 10 χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις να τιμούν τους νεκρούς, τους δολοφονημένους και να βρίσκονται στο σκοτάδι οι έρευνες και ασύλληπτοι οι δράστες αυτού του στυγερού εγκλήματος”

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα