back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ισπανία: Πέντε κρούσματα κορονοϊού στη La Liga 1 και 2

Διαβάστε επίσης

Τρεις παίκτες ομάδων της πρώτης κατηγορίας και δύο της δεύτερης βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό στα τεστ που έγιναν πριν την έναρξη των προπονήσεων στην Ισπανία.

Πέντε συνολικά παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί σε κορονοϊό, από τα τεστ που γίνονται στις ομάδες της La Liga και της La Liga 2, προκειμένου να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τρεις παίκτες της πρώτης κατηγορίας και δύο της δεύτερης.

Πρόκειται για τον πρώτο γύρο τεστ που γίνονται στις ισπανικές ομάδες, ενώ ο μέχρι τώρα αριθμός δεν είναι στα συνολικά δείγματα που έχουν ληφθεί, αφού η διοργανώτρια Αρχή περιμένει ακόμα τα αποτελέσματα από κάποιες ομάδες.

Όπως έχουν προβλέψει οι αρμόδιες Αρχές, ο αναμενόμενος αριθμός κρουσμάτων στις ομάδες των δύο κατηγοριών είναι από 25 έως 30 παίκτες. Αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των διαγνωστικών τεστ, οι ομάδες θα πάρουν το οκ για την επιστροφή στις προπονήσεις, με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα βγήκε «καθαρή» από τα τεστ και μπορεί να επιστρέψει κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους -σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς που έχουν ανακοινωθεί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα