back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καλεσμένος την Κυριακή στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονίες»

Διαβάστε επίσης

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης είναι ο καλεσμένος του Αντώνη Καραγιαννάκη στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον Αθήνα 9.84.

Μιλάει για τη ξεχωριστή και σημαντική πρωτοβουλία βιωματικής επαφής των παιδιών με την ελληνική λογοτεχνία, που άρχισε το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την ΕΡΤ. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παιδικό πρόγραμμα με τίτλο «Ιστορίες για παιδιά», όπου ηθοποιοί της πρώτης τη τάξη κρατικής σκηνής, μετέχουν της εκπαιδευτικής διαδικασίας των παιδιών στον καιρό της καραντίνας.

Παράλληλα ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλάει για το θέατρο σήμερα στην Ελλάδα, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση λόγω Covid-19, τι είναι θέατρο για αυτόν,τι θα συμβούλευε έναν νέο που ξεκινάει σήμερα στον χώρο αυτόν.

Τέλος ο κ. Λιγνάδης μας ξεναγεί στις αγαπημένες του γειτονιές το Μεταξουργείο και την Κυψέλη, στέλνοντας το μήνυμα του στην Δημοτική Αρχή.

Συντονιστείτε στο σταθμό της πόλης την Κυριακή στις 7 το πρωί και ακούστε την εκπομπή  «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονίες» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα