back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα Υόρκη: Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 100 σοροί σε φορτηγά γραφείου κηδειών

Διαβάστε επίσης

Η πόλη της Νέας Υόρκης παρέδωσε χθες Τετάρτη ένα φορτηγό -ψυγείο σε γραφείο κηδειών αφού αποκαλύφθηκε ότι αυτό αναγκαζόταν να διατηρεί νεκρούς από κορονοϊό σε απλά φορτηγά.

Αυτό δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters. Ο ίδιος επεσήμανε ότι είδε πτώματα μέσα σε ένα φορτηγάκι, ενώ δύο ακόμη ίδια οχήματα όπως και ένα μεγάλο φορτηγό ήταν σταθμευμένα έξω από το γραφείο κηδειών.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε ότι περίπου 100 πτώματα διατηρούνταν στα οχήματα αυτά, αφού χάλασε το ψυγείο του γραφείου κηδειών.
Τα πτώματα εντοπίστηκαν αφού γείτονες παραπονέθηκαν για άσχημη οσμή που προερχόταν από τα φορτηγά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η Νέα Υόρκη είναι επίκεντρο της επιδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ και τα γραφεία κηδειών της πόλης δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στη μεγάλη αύξηση της δουλειάς. Μάλιστα αναφέρουν ότι εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των θανάτων καθυστερούν εβδομάδες να θάψουν ή να αποτεφρώσουν τους νεκρούς. Μέχρι χθες Τετάρτη το απόγευμα περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι είχαν πεθάνει εξαιτίας της covid-19 στη Νέα Υόρκη και πάνω απο 60.000 συνολικά, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters.
Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα