back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους: Επιστρέφει στην Ιταλία ο Ρονάλντο

Διαβάστε επίσης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται εντός της ημέρας να πετάξει από τη Μαδέρα στο Τορίνο και στη συνέχεια να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις με τη Γιουβέντους.

Στην Ιταλία αναμένεται την Τρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα επιστρέψει στο Τορίνο και θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις με τη Γιουβέντους.

Ο 35χρονος στράικερ βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στη γενέτειρά του, τη Μαδέρα μαζί με την οικογένειά του, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορονοϊού. Θυμίζουμε πως ο CR7 είχε ταξιδέψει στη Μαδέρα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη έμφραγμα, αλλά στη συνέχεια παρέμεινε εξαιτίας της έκρηξης του κορονοϊού και του κλεισίματος των συνόρων.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως η Γιουβέντους έχει αρχίσει να ανακαλεί μία-μία τις άδειες των ξένων ποδοσφαιριστών, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, οι ομάδες θα αρχίσουν προπονήσεις σε γκρουπ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τις 18 Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα