back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από κορονοϊό στη χώρα μας, φτάνοντας τους 134 νεκρούς

Διαβάστε επίσης

 

Τελευταίο θύμα άνδρας 60 ετών ο οποίος ήταν ένας από τους ασθενείς της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι που είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό και είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Νωρίτερα,τη μάχη για τη ζωή έχασαν ένας άνδρας 91 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία κι αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και μία γυναίκα 58 ετών επίσης με υποκείμενα νοσήματα , η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2.506. Διασωληνωμένοι είναι 47 ασθενείς, 63 έχουν εξέλθει από αυτές.

Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας μπαίνει περίπτωση ασθενούς που νοσηλεύθηκε με covid-19 στον Ευαγγελισμό πήρε εξιτήριο στις 6 Απριλίου και 2,5 εβδομάδες αργότερα, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε πήγε στο νοσοκομείο και το Σάββατο βρέθηκε ξανά θετική στον κορονοϊό.

Οι λοιμωξιολόγοι ασχολούνται ενδελεχώς με το περιστατικό και εξετάζουν αν πρόκειται για αληθινή ή μη επαναλοίμωξη, αλλά και για το εάν πρόκειται για μετάλλαξη του ιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα