back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Aμερικάνικο ποδόσφαιρο και γκολφ κατά του Covid-19

Διαβάστε επίσης

Τέσσερις σπουδαίοι πρωταθλητές των ΗΠΑ σε αμερικάνικο ποδόσφαιρο και γκολφ, επέλεξαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην μάχη με τον κορονοϊό.

Οι «αστέρες» του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς και Φιλ Μίκελσον, μαζί με τους θρύλους του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέϊντι και Πέιτον Μάνινγκ, θα λάβουν μέρος σε εκδήλωση επίδειξης γκολφ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, που θα διατεθούν για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, στην Φλόριντα και θα μεταδοθεί σε απ΄ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση, όπως ανακοινώθηκε από το αμερικανικό αθλητικό κανάλι ESPN. Μία πιθανή ημερομηνία είναι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης (23-25 Μαΐου), όταν η Αμερική αποτίει φόρο τιμής στους στρατιώτες της που σκοτώθηκαν στον πόλεμο, γράφει η «Turner Sports».

Ο Μάνινγκ, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2016, επιβεβαίωσε στο ραδιόφωνο του Ντένβερ, την Τετάρτη, ότι υπάρχουν συνομιλίες για την πραγματοποίηση «ενός σημαντικού γεγονότος για την συγκέντρωση κεφαλαίων εναντίον της Covid-2019. Εάν γίνει, θα είμαι εκεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα