back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένταση έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό – 13 συλλήψεις

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη 13 ατόμων προχώρησε η αστυνομία χθες το απόγευμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση με συνωστισμό έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό παρά τη σχετική απαγόρευση για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 70 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό και ζητούσαν να πραγματοποιηθεί η περιφορά του Επιταφίου.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και για λίγη ώρα επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν μικροεπεισόδια κατά διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.
Η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Τέσσερις εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση και ένας εξ αυτών επιπρόσθετα για σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Επιπλέον μέχρι τώρα, έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμα άτομο, το οποίο συμμετείχε στη συγκέντρωση. Το ανωτέρω άτομο έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία και αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα