back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρέρα: «Θα ήταν ωραία να ξεκινήσουμε πάλι με τα γήπεδα ανοιχτά »

Διαβάστε επίσης

Τον ενθουσιασμό για το πρότζεκτ που του παρουσίασε η ΑΕΚ και τη χαρά του για την πορεία του μέχρι τώρα στην «Ένωση» εξέφρασε ο Μάσιμο Καρέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «footballnews24.it», ο Ιταλός τόνισε ότι το πρότζεκτ της «Ένωσης» του έκανε εξαιρετική εντύπωση από την αρχή και ότι οι σημαντικοί στόχοι του συλλόγου σε συνδυασμό με το χτίσιμο του νέου γηπέδου έκαναν εύκολο να δεχθεί την πρόταση.

Κατά τ’ άλλα τόνισε ότι είναι υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, σημειώνοντας την καλή πορεία της ομάδας πριν τη διακοπή που της επιτρέπει να διεκδικεί τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα

Για το πώς περνά την κατάσταση με τον κορονοϊό: «Πάνω-κάτω όπως όλοι. Έμεινα στην Αθήνα και είμαι στο σπίτι. Βγαίνω έξω μόνο όταν είναι απαραίτητο και σέβομαι όλους τους περιορισμούς ελπίζοντας πως όλο αυτό θα περάσει όσο το δυνατό πιο σύντομα».

Για το πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα: «Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οι άνθρωποι σέβονται τους κανόνες που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική. Είναι η εβδομάδα του Ορθόδοξου Πάσχα και το γιορτάζουν την Κυριακή. Ας δούμε τι θα συμβεί».

Για το τι πιστεύει σχετικά με τα πρωταθλήματα κι αν αυτά συνεχιστούν: «Πραγματικά δεν γνωρίζω. Πρώτα θα πρέπει να καταλάβουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα ήταν ωραία να ξεκινήσουμε πάλι με τα γήπεδα ανοιχτά για το κοινό, αν και πρώτα έρχεται η υγεία και η ασφάλεια τόσο των οπαδών όσο και των παικτών. Δεν ξέρω πότε θα μπορεί να υπάρχει αυτή η σιγουριά».

Για το αν είναι λύση οι ομάδες να παίζουν το καλοκαίρι κάθε τρεις μέρες: «Θα μπορούσε να είναι, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Το να παίζεις πολλά παιχνίδια τη βδομάδα για μια μεγάλη περίοδο είναι πολύπλοκο. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να βάλουν μια ή δύο περισσότερες αλλαγές στους αγώνες, καθώς το να παίζεις για τόσο πολύ σε μεγάλη ένταση θα μπορούσε να κάνει κακό στους παίκτες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα