back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο βουνό με ελληνικό ντοκιμαντέρ και στη θάλασσα με πρεμιέρα νέας σειράς

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή
Back to the Top

Ο Λεωνίδας, ένας πανκ 33χρονος με παραπληγία, και η παρέα του θέλουν να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου. Τελικά για ποιον θα είναι πιο δύσκολο;

Μπορεί το φετινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης να ακυρώθηκε, όμως η διαδικτυακή πλατφόρμα cinesquare.net* μας φέρνει το ντοκιμαντέρ, που κέρδισε το βραβείο κοινού το 2018.
Μία ταινία-ύμνος στη δύναμη της θέλησης, της φιλίας και της πανκ-ροκ!

Το 2008, ο 23χρονος Λεωνίδας ανέβηκε για πρώτη φορά στον Όλυμπο. Στην επιστροφή προς την Αθήνα, ένα ατύχημα με τη μηχανή τού κόστισε σχεδόν τη ζωή του και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δέκα χρόνια μετά, θέλησε να κατακτήσει ξανά την κορυφή και οι φίλοι του φρόντισαν να τα καταφέρει. Τι κι αν κανείς τους δεν έχει ξανανεβεί ποτέ κανένα βουνό;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στρατής Χατζηελενούδας
Φωτογραφία: Βασίλης Χριστοδούλου
Μουσική: Vodka Juniors
Μοντάζ: Γιώργος Ζαφείρης
Παραγωγή: Ιωάννα Πετειναράκη
Διάρκεια: 95′


*Η πλατφόρμα Cinesquare δίνει δυνατότητα δοκιμής 30 ημερών, χωρίς χρέωση, αλλά και μεγάλη ποικιλία ταινιών για μικρούς και μεγάλους, δωρεάν, τις ημέρες της καραντίνας.

Outer Banks

Από τη βουνοκορφή στη θάλασσα και στην πρεμιέρα τις νέας σειράς που θα προβάλλεται στο Netflix από τις 15 Απριλίου. Ευκαιρία για νοητή απόδραση στην παραλία με δόσεις μυστηρίου, η νέα σειρά, παίρνει το όνομά της από τη σειρά νησιών Outer Banks, στις ακτές της Βόρειας Καρολίνας.

Στα 10 επεισόδια, που αποτελούν τον πρώτο κύκλο της σειράς, παρακολουθούμε μία ιστορία ενηλικίωσης. Μια ομάδα νέων που ζει σε παραθεριστική περιοχή βρίσκεται να κυνηγά ένα θησαυρό, ανακαλύπτοντας στην πορεία κρυμμένα μυστικά.

Πρωταγωνιστούν: Madison Bailey, Madelyn Cline, Jonathan Daviss

Σύνοψη:
Ένας τυφώνας προκαλεί προβλήματα στην καλοκαιρινή σεζόν της περιοχής και ακολούθως επηρεάζονται οι ζωές μιας ομάδας νέων που αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις που θα τους αλλάξουν τη ζωή. Η παρέα, οι Pogues, όπως αποκαλούνται στη σειρά, αναζητούν τον αγνοούμενο πατέρα του αρχηγού της ομάδας, του Τζον Μπι, ψάχνουν ένα θησαυρό και συγκρούονται με όποιον προσπαθεί να τους σταθεί εμπόδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα