back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Χασάν Μάρτιν

Διαβάστε επίσης

Ο Χασάν Μάρτιν που βρίσκεται προ των πυλών στον Ολυμπιακό ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του αθλητικού σέντερ, με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στο μοντέλο του παρελθόντος.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή. Με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν, οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν έτοιμοι έπειτα από χρόνια να επανέλθουν στο μοντέλο που τους χαρακτήριζε για χρόνια, αυτό των αθλητικών σέντερ.

Ο Αμερικανός Χασάν Μάρτιν (24 χρονών, 2.01 μέτρα) βρίσκεται προ των πυλών, με λεπτομέρειες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τον απόφοιτο του Κολεγίου του Ρόουντ Άιλαντ να έρχεται για να “κουμπώσει” δίπλα στον Οκτάβιους Έλις και να συνθέσει ένα από τα πιο αθλητικά δίδυμα ψηλών που έχουν αγωνιστεί στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

Ο Μάρτιν  φοίτησε στο Ρόουντ Άιλαντ για τέσσερα χρόνια παίρνοντας κανονικά το πτυχίο του και ακολούθως έπαιξε μία σεζόν στην Ιαπωνία (2017/18) πριν ακολουθήσουν η Μπαϊρόιτ (2018/19) και η Μπουντούτσνοστ φέτος, με την φανέλα της οποίας είχε 10.5 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 13.5 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1.8 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Το βιογραφικό του είναι αρκετά γεμάτο, με τις τρεις παρουσίες στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της περιφέρειας Atlantic-10 και την ανάδειξή του σε “Αμυντικό της χρονιάς” για δύο σερί χρονιές (2016, 2017) να είναι τα μεγαλύτερα παράσημά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα