back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Βαθαίνει η διοικητική κρίση, παραιτήσεις μελών του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Βαθαίνει η διοικητική κρίση στην Μπαρτσελόνα, καθώς χθες το βράδυ έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, λόγω των διαφωνιών με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Οι εξελίξεις στη διοικητική κρίση της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται με παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου. Κυριότερη εξ αυτών, εκείνη του μέχρι τώρα αντιπροέδρου των «μπλαουγκράνα» Έμιλι Ρουσάουντ, που θεωρείτο και ως ένας πιθανός διάδοχος του Μπαρτομέου στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το 2021.

Ο Ρουσάουντ, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για κακοδιαχείριση κονδυλίων, χωρίς πάντως να ενοχοποιήσει συγκεκριμένο άτομο. «Όταν πληρώνεις ένα εκατομμύριο ευρώ, για κάτι που αξίζει 100.000… Δεν ξέρω ποιος ήταν, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα», δήλωσε ο τέως αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος προφανώς στα χρήματα που δόθηκαν σε εταιρεία για την περιβόητη παρακολούθηση των social media, μία υπόθεση που αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό του συλλόγου.

Εκτός του Ρουσάουντ, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν επίσης οι Ενρίκε Τομπάς, Σίλβιο Ελίας, Γιόσεπ Ποντ, Μαρία Τεϊσιδόρ και Ζόρντι Καλσαμίλια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα