back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αναστολή κρουαζιέρας μέχρι τέλος Ιουνίου για την Celestyal

Διαβάστε επίσης

Tην παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι 29 Ιουνίου 2020 αποφάσισε η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises, που θα επανέλθει τέλος Ιουνίου με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με εκκίνηση και αφετηρία την Αθήνα.

«Κατανοούμε την αναστάτωση που ίσως προκαλεί αυτή η απόφαση και απολογούμαστε στους πολύτιμους φιλοξενούμενους μας» αναφέρει ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Leslie Peden. «Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αντιληπτό, πως λαμβάνουμε αυτά τα απαραίτητα μέτρα με στόχο την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών, όσο και του πληρώματός μας».

Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και επηρεάζονται από την αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, με οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises μέχρι και το 2022.

Όποιος επιβάτης δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης (31/12/2021), προσφέροντας χρόνο για επαναπρογραμματισμό των σχεδίων του.

Για μεγαλύτερη ευκολία για τις κρατήσεις στο υπόλοιπο του 2020, η Celestyal παρατείνει την πολιτική ακυρώσεων «Peace of Mind» για κρουαζιέρες που αναχωρούν μέχρι και 31/12/2020. Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την ημερομηνία της κρουαζιέρας έως και 7 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της, για αναχωρήσεις από 29 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2020.

Για αναχωρήσεις μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα σχέδια τους έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση, έχοντας τη δυνατότητα να την προγραμματίσουν εκ νέου μέχρι 31/12/2022.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα