back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέσιτς: «Γιατί δεν είναι στο Hall of Fame ο Κούκοτς;»

Διαβάστε επίσης

Την έντονη αντίδραση του Σβέτισλαβ Πέσιτς προκάλεσε η ανακοίνωση των ονομάτων που μπήκαν στο Hall of Fame με την τάξη του 2020, που μεταξύ άλλων ήταν οι Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ.

Κι αυτό γιατί, ο πολύπειρος προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η Επιτροπή έχει αδικήσει τον Τόνι Κούκοτς, λέγοντας πως ο σπουδαίος παλαίμαχος Κροάτης θα έπρεπε ήδη να έχει θέση στο Πάνθεον του μπάσκετ.

«Με όλο τον σεβασμό προς όλους όσοι μπήκαν τώρα στο Hall of Fame και συγχαρητήρια, αλλά ακόμη μου είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, ο Τόνι Κούκοτς, δεν έχει μπει ακόμη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φίλος του μπάσκετ που να μην του αρέσει ο Τόνι Κούκοτς.

Μόνο να τον αγαπήσεις μπορείς και όχι μόνο για αυτά που πρόσφερε στο παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά και ως άνθρωπο. Αυτή, δεν είναι μόνο δική μου γνώμη, αλλά το ίδιο πιστεύουν όλοι οι προπονητές που τον είχαν και όλοι όσοι δούλεψαν μαζί του, είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντίπαλοι. Δεν ξέρω εάν αυτό είναι αστείο ή λυπηρό», ήταν τα λόγια του πολύπειρου προπονητή στο «tanjug.rs».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα