back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναβάλλεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο βετεράνων

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων, αφού η EJU, με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αναβάλλεται επ’ αόριστον η διοργάνωση που ήταν να φιλοξενηθεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι νέες ημερομηνίες της διοργάνωσης θα καθοριστούν σε συνεννόηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία (IJF) και θα εξαρτηθούν από το εάν και πότε θα γίνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η χώρα μας κινδυνεύει να μην φιλοξενήσει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, αφού πριν από δύο χρόνια, η EJU την είχε αφαιρέσει λόγω της διοικητικής αστάθειας που υπήρξε στην ομοσπονδία, με την προσωρινή διοίκηση.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να βάλει στο πρόγραμμά της, μέχρι το τέλος του έτους και κάποιες από τις διοργανώσεις-προπονητικά καμπ που αναβλήθηκαν όλο αυτό το διάστημα», γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης και του Iliadis Cup.

Στο μεταξύ, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών της Πράγας, θα γίνει ενδεχομένως το διάστημα 8-10 Νοεμβρίου, ενώ αποφασίστηκε πως καμία διοργάνωση, προπονητικό καμπ, φεστιβάλ κλπ δεν θα γίνει έως το τέλος Ιουλίου 2020. Απόφαση για τις διοργανώσεις του Αυγούστου θα υπάρξει στα τέλη του μήνα.

Ακόμη, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 θα γίνει στην Ρίγα το διάστημα 28 Νοεμβρίου – 1η Δεκεμβρίου, ενώ τα Ευρωπαϊκά U21 και U23 θα γίνουν στο Πόρετς της Κροατίας από 11 έως 15 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα