back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Νάπολι πιέζει για την απόκτηση του Τσιμίκα

Διαβάστε επίσης

Η Νάπολι ενδιαφέρεται έντονα από τον περασμένο Ιανουάριο για τον Κώστα Τσιμίκα και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού προκειμένου να τον αποκτήσει.

Η Νάπολι ενδιαφέρεται από τον περασμένο Ιανουάριο για τον Κώστα Τσιμίκα και προσπαθεί να τον κάνει δικό της στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού «αγγίζουν» τα 25 εκατ. ευρώ, με τους παρτενοπέι να θεωρούν μεγάλο το ποσό και να προσπαθούν να ρίξουν την τιμή.

Η ιταλική ομάδα έχει αιφνιδιαστεί από το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι επιμένουν στα 25 εκατ. ευρώ που ζητούν για την παραχώρηση του Έλληνα αριστερού αμυντικού, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν…παγώσει. Η Νάπολι για να πιέσει καταστάσεις, άφησε να εννοηθεί πως εξετάζει και άλλες λύσεις, όπως τον Φίρπο της Μπαρτσελόνα και από χθες τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι.

Όμως και αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι φθηνές και ειδικότερα εκείνη του μπακ της Τσέλσι είναι πολύ ακριβή, με τον Έμερσον να κοστολογείται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ. Η Νάπολι όπως είναι αναμενόμενο, παίζει παιχνίδια προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να λυγίσει, καθώς η περίπτωση του Τσιμίκα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, όπως της Ίντερ αλλά και της Άρσεναλ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα