back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου οι εκλογές στην ΕΠΟ

Διαβάστε επίσης

Η αναστολή της αγωνιστικής δράσης δεν θα μεταβάλει ιδιαίτερα τον σχεδιασμό των εκλογών της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει βάλει στον… πάγο σχεδόν ολόκληρο τον παγκόσμιο αθλητισμό, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να αναβάλλονται για το καλοκαίρι του 2021. Όλες αυτές οι εξελίξεις πάντως δεν φαίνεται να αλλάζουν τον σχεδιασμό για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Το αρχικό πλάνο διενέργειας των εκλογών στην Ομοσπονδία τον Ιούλιο δεν φαίνεται να αλλάζει, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport». Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προτίθεται να προχωρήσει στη νομοθετική ρύθμιση που χρειάζεται ώστε να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ είτε στα τέλη Ιουνίου, είτε το αργότερο αρχές Ιουλίου, με την προϋπόθεση να έχει περιοριστεί η εξάπλωση του ιού στην Ελλάδα.

Εξάλλου, υπάρχει και η δέσμευση της Πολιτείας προς τις FIFA και UEFA, ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει με νέα διοίκηση στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Γι’ αυτό ο Αυγενάκης μόλις ανοίξει η Βουλή, θα προωθήσει προς ψήφιση τη σχετική τροπολογία που απαιτείται για τη διεξαγωγή των εκλογών στην ομοσπονδία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα