back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

26 τα κρούσματα κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαβάστε επίσης

Τα κρούσματα από την επιδημική νόσο Covid-19, στο στρατιωτικό προσωπικό είναι καταγεγραμμένα επισήμως 26 άτομα και ο αριθμός αυτός αφορά και τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από αυτούς, όσοι έχουν ήπια συμπτώματα έχουν πάρει άδεια και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους, ενώ τα πιο σοβαρά, νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και η κατάσταση της υγείας τους, δεν είναι ανησυχητική.

Το ΓΕΕΘΑ έχει εξαγγείλει σειρά μέτρων, για την πρόληψη και αντιμετώπιση του κορ0νοϊού, που σχολαστικά εφαρμόζουν οι Διοικήσεις των Στρατιωτικών Σχηματισμών.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη δημόσια τηλεόραση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος εμφανίσθηκε καθησυχαστικός τονίζοντας ότι τα κρούσματα είναι σποραδικά και λίγα στις Ένοπλες Δυνάμεις ενώ η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε επίσης ότι στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται, για τη μείωση του συνωστισμού, αναβάλλεται η κατάταξη των στρατευσίμων που ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου. Οι υπόχρεοι θητείας θα παρουσιαστούν το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε χθες από το ΓΕΕΘΑ.

Χρήστος Καπούτσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα