back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ισίλ Ρετσμπέρ«Το δέρμα του Ρουστού είχε γίνει γκρι, είναι μια μάχη ζωής»

Διαβάστε επίσης

Επιδείνωση παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες η κατάσταση του παλαίμαχου Τούρκου τερματοφύλακα Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Η γυναίκα του, Ισίλ Ρετσμπέρ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύζυγος της.

Επιδείνωση παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες η κατάσταση του παλαίμαχου Τούρκου τερματοφύλακα Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Για τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ, μίλησε η σύζυγός του, Ισίλ Ρετσμπέρ. Εξέφρασε την αισιοδοξία της, ευχαριστώντας τους γιατρούς για την βοήθεια τους, όλο αυτό το διάστημα όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο σύζυγός της.

«Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από ‘δω και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας. Είναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορονοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες. Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει» δήλωσε η σύζυγος του παλαίμαχου Τούρκου τερματοφύλακα, Ρουστού Ρετσμπέρ.

Ο 46χρονος πλέον Ρουστού φαίνεται να κόλλησε τον ιό από τη σύζυγό του, η οποία επέστρεψε πρόσφατα από τις ΗΠΑ στην Τουρκία. Μάλιστα, η Ισίλ Ρετσμπέρ, βρίσκεται στο στόχαστρο έντονης κριτικής στη γειτονική χώρα, γιατί δεν τήρησε την καραντίνα 14 ημερών, όπως επιβάλλουν οι τουρκικές αρχές για πολίτες που έρχονται από το εξωτερικό.

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα