back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνήλθε από το κώμα ο Νούρι

Διαβάστε επίσης

Ο Αμπντελάκ Νούρι βγαίνει νικητής από την μάχη του, αφού ανακοινώθηκε ότι έχει ξυπνήσει από το κώμα και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ο άσος του Άγιαξ είχε καταρρεύσει σε εάν φιλικό απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης στις 8 Ιουλίου 2017 και από τότε βρίσκονταν σε καταστολή με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Η οικογένεια του ανακοίνωσε ότι ξύπνησε από το κώμα, επικοινωνεί με το περιβάλλον και μπορεί να τρώει κανονικά, ενώ μετακινείται με καροτσάκι. Μία ευχάριστη είδηση που σκόρπισε χαμόγελα σε όλους μέσα στον ορυμαγδό αρνητικών εξελίξεων με την πανδημία του κορονοϊού.

«Ο Άπι είναι στο αναπηρικό του καροτσάκι. Ανταποκρίνεται. Είναι εκεί, είναι μέλος της οικογένειας. Οι συζητήσεις είναι πάντα όπως ήταν, συνήθως για ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι είναι εκεί. Μερικές φορές φαίνεται απλανής, ανάλογα με την κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα αν τον ρωτήσεις κάτι για εκείνον. Αλλά είναι πολύ καλύτερα από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Ζει στο δικό του σπίτι, που του αγοράσαμε μετά τις 8 Ιουλίου του 2017. Είναι πάντα απόσταση περπατήματος από την οικογένειά του. Ήταν τόσο δύσκολο στην περίοδο νοσηλείας. Ένα μέλος της οικογένειας είχε “βάρδια” 24 ώρες και μετά ερχόταν κάποιος να τον αλλάξει.

Ποτέ δεν έμεινε μόνος. Η μητέρα του τον υποστήριζε πάντα. Τώρα υπάρχουν συνήθως τέσσερα ή πέντε μέλη της οικογένειας, συν την ιατρική φροντίδα» ανέφερε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού στην Ολλανδία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα