back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Καντέρ επιτίθεται στον Ερντογάν χαρακτηρίζοντας τον παρανοϊκό (video)

Διαβάστε επίσης

Ο Ενές Καντέρ, ο σέντερ των Σέλτικς και επικηρυγμένος από το καθεστώς της Τουρκίας, άσκησε οξεία κριτική στον Ταγίπ Ερντογάν για τη διαχείριση του κορωνοϊού στην χώρα.

Η εντύπωση που επικρατεί για την Τουρκία είναι ότι οι αρχές έχουν συγκαλύψει την τεράστια εξάπλωση του κορονοϊού και δεν δίνουν τα πραγματικά στοιχεία. Την ίδια άποψη έχει και ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ. Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας θεωρείται αντιφρονούντας στην πατρίδα του, η Κυβέρνηση έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης και δεν μπορεί να επιστρέψει γιατί θα οδηγηθεί αμέσως στη Δικαιοσύνη.

Ο Καντέρ ανάρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram με έναν άνθρωπο πεσμένο σε δρόμο, για τον οποίο ισχυρίζεται πως πρόκειται για νεκρό από τον κορωνοϊό στην Τουρκία ενώ κατηγορεί τον Ερντογάν με χαρακτηρισμούς και τον καλεί να αναλάβει δράση:

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορονοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν!».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‪Unfortunately there are scores of people dying from #Coronavirus on the streets in broad day light in Turkey. ‬ ‪#DictatorErdogan still covers them up and not providing proper care and enough attention to it. ‬ Do something you lunatic @rterdogan ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enes Kanter (@eneskanter11) στις

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα