back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυβερνητικοί κύκλοι για τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό

Διαβάστε επίσης

Κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό ανέφεραν τα εξής:

«Ένα από τα σημαντικότερα όπλα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι η ενημέρωση των πολιτών. Ενημέρωση που πρέπει να γίνει με όλους τους τρόπους και με σπότ και μηνύματα που θα φθάσουν και θα αγγίξουν μικρούς και μεγάλους. Και σε αυτή τη μάχη, ναι, θα διατεθούν πόροι. Για να προλάβουμε, πριν φθάσουμε να νοσηλεύουμε. Οι γνωστοί, που δεν χάνουν ευκαιρία να λαϊκίσουν, θεωρούν ότι βρήκαν νέο πεδίο. Ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού. Το πεδίο της ενημέρωσης στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν προσφέρεται».

Οι αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια ενημέρωσης

Την αντίθεσή του με την απόφαση της κυβέρνησης να διαθέσει 11 εκατομμύρια ευρώ για την καμπάνια ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης χαρακτήρισε “τη σημερινή είδηση αποκαλυπτική, προκλητική και σοκαριστική” και πρόσθεσε: “Αποκαλυπτική για την υποκρισία του πολυδιαφημισμένου «επιτελικού» κράτους της Νέας Δημοκρατίας που σκορπάει λεφτά των φορολογουμένων από το παράθυρο.

Προκλητική γιατί μια καμπάνια για ένα τόσο σημαντικό ζητήματα δημοσίου συμφέροντος δικαιούται -εκ του νόμου- δωρεάν προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σοκαριστική γιατί έρχεται τη στιγμή που πληθαίνουν οι φωνές των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, γιατρών και νοσηλευτών, που ζητούν από την κυβέρνηση το αυτονόητο: την αποφασιστική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας”.

Καταλήγοντας απευθύνεται προς την κυβέρνηση λέγοντας ότι “η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει τις επιλογές της και να δώσει αναλυτικά τα επιμέρους στοιχεία της πολυέξοδης καμπάνιας. Και ας απαντήσει στο απλό ερώτημα: πόσες μάσκες αγοράζουμε με έντεκα εκατομμύρια ευρώ;”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα