back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για τουρνουά πυγμαχίας εν μέσω πανδημίας στο Λονδίνο

Διαβάστε επίσης

Σε καταγγελία προχώρησαν έξι άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, μετά την συμμετοχή του σε προκριματικούς αγώνες πυγμαχίας που έγιναν στο Λονδίνο.

Μάλιστα το τουρνουά διεκόπη μετά από τρεις ημέρες, στις οποίες δεν υπήρχαν μέτρα πρόληψης.

Συγκεκριμένα η Κροατική Ομοσπονδίας πυγμαχίας ανακοίνωσε ότι ένας αθλητής και δύο προπονητές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για δύο πυγμάχους και έναν προπονητή από την Τουρκία. Όλοι τους έδωσαν το παρών σε τουρνουά προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που έγινε στο Λονδίνο στις 14 Μαρτίου.

Όπως καταγγέλλουν παρά την έξαρση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη, δεν υπήρχαν μέτρα στο Λονδίνο όπου οι αγώνες τις δύο πρώτες ημέρες έγιναν κανονικά με παρουσία θεατών. Στην διάρκεια της τρίτης ημέρας αρχικά αποφασίστηκε να μην υπάρχουν θεατές και τελικά οι αγώνες ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι πιθανότατα οι συγκεκριμένοι προσβλήθηκαν στο τουρνουά που έγινε στο Λονδίνο» είπε ο Μάρκο Μάροβιτς από την Κροατική Ομοσπονδία πυγμαχίας και πρόσθεσε: «Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα