back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιαπωνία: 6500 άτομα σε αγώνες kickboxing εν μέσω πανδημίας

Διαβάστε επίσης

Την στιγμή που οι περισσότερες κυβερνήσεις στον κόσμο έχουν επιβάλει περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση μετακινήσεων λόγω της πανδημίας, στην Ιαπωνία συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους και κάποιες φορές επικίνδυνα για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Αυτό που συνέβη την Κυριακή στη Σαϊτάμα στο ‘’Saitama Super Arena” ήταν πέρα από κάθε λογική, την ίδια ώρα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μεταφέρθηκαν για το 2021. Πραγματοποιήθηκε λοιπόν κανονικά το K-1 World GP, δηλαδή το κατά πολλούς κορυφαίο event kickboxing στον κόσμο, με 6500 άτομα στις κερκίδες του γηπέδου, με τους διοργανωτές να αγνοούν τις εκκλήσεις των υπευθύνων να αναβάλλουν τους αγώνες.

«Είναι πραγματικά λυπηρό που έγιναν οι αγώνες καθώς πολλές φορές τους είχαμε ζητήσει να συνεργαστούν», ανέφερε ο κυβερνήτης της πόλης.

Στην Ιαπωνία δεν έχει επιβληθεί απαγόρευση μετακίνησης, με τους υπευθύνους να προσπαθούν με περισσότερο… χαλαρά μέτρα να καταπολεμήσουν την διασπορά του ιού. Παρόλα αυτά οι αρμόδιες Αρχές της Σαϊτάμα είχαν καλέσει τους διοργανωτές να ακυρώσουν τους αγώνες κάτι που δεν έγινε τελικά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα