back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γραμμή ψυχολογικής στήριξης και προσλήψεις για τον κορονοϊό από τον Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Ψυχολογική γραμμή στήριξης θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Αθηναίων μέσω των Δημοτικών Ιατρείων. Οι πολίτες μπορούν να καλούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στον τηλεφωνικό αριθμό 210- 3637365 για ψυχολογική υποστήριξη, ενώ για ιατρικές συμβουλές στον τηλεφωνικό αριθμό 210-3638049.

Να σημειωθεί ότι, η γραμμή ψυχολογικής στήριξης έχει στόχο να συμβουλεύσει και να στηρίξει πολίτες και ειδικά ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι εξαιτίας του κορονοϊού έχουν επηρεαστεί σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επιπλέον, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αντιμετώπισης και διασπορας του κορονοιού τα Δημοτρικά Ιατρεία ενισχύονται με προσωπικό.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων προχωρά στην άμεση πρόσληψη 400 ατόμων νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, κοινωνιολόγων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 4 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την σχετική αίτηση, μετά των συνημμένων δικαιολογητικών από την Πέμπτη 26 έως και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail [email protected]

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Ιατρείο στα Άνω Πατήσια (Σαρανταπόρου 4) ,λειτουργεί ως σημείο ελέγχου με ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για τον νέο κορονοϊό Covid-19. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, έχει αναλάβει τον συντονισμό της λειτουργίας του Ιατρείου καθώς και την ενίσχυσή του με υγειονομικό προσωπικό και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.Οι πολίτες κατόπιν επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ στον τηλεφωνικό αριθμό 210 5212054 θα παραπέμπονται για έλεγχο με ραντεβού.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

http://www.cityofathens.gr/sites/default/files/sox400-anakoinosi.pdf

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα