back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεδριάζει το Basketball Champions League για την τύχη της διοργάνωσης

Διαβάστε επίσης

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα για την τύχη της φετινής διοργάνωσης του Basketball Champions League , στην οποία συνεχίζει η ΑΕΚ.

Την επόμενη Δευτέρα θα γίνει τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Basketball Champions League, χωρίς την συμμετοχή των ομάδων, για να συζητηθεί η τύχη της διοργάνωσης. Τις εξελίξεις αναμένουν και στην ΑΕΚ, η οποία πλέον χωρίς υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα περιμένει να δει τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει έχοντας φτάσει ήδη στα προημιτελικά.

Πρόθεση της FIBA φαίνεται πως είναι να βρεθεί φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η σεζόν, έστω και αν χρειαστεί να τροποποιηθεί ο σχεδιασμός. Ούτως ή άλλως δεν απομένουν πολλοί αγώνες, καθώς εκκρεμούν δύο τρίτα ματς των «16», οι προημιτελικοί (που κρίνονται στις δύο νίκες) και το Final Four.

Οριστική απόφαση για την τύχη της αγωνιστικής χρονιάς στη διοργάνωση δεν αναμένεται να ληφθεί την Δευτέρα, αλλά θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα και θα εξεταστούν διάφορα σενάρια για την ολοκλήρωση της. Η FIBA προτίθεται να τελειώσει ομαλά την περίοδο, εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία, ενώ η πολύ πιθανή αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και των Προολυμπιακών Τουρνουά την εξυπηρετεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα