back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μέτρα προστασίας στη Βαρβάκειο Αγορά

Διαβάστε επίσης

Σε ισχύ είναι τα μέτρα προστασίας στη Βαρβάκειο Αγορά, μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας την οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κεντρική αγορά της Αθήνας θα λειτουργεί “έκτακτα” από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, Δευτέρα με Σάββατο, και η τροφοδοσία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την προσέλευση των πελατών.

Την ίδια στιγμή στις εισόδους της αγοράς έχουν τοποθετηθεί κάγκελα προκειμένου να ελέγχεται η προσέλευση του κόσμου από τη δημοτική αστυνομία, η οποία περιφρουρεί το χώρο.

Για τους πελάτες της Κρεαταγοράς η είσοδος πραγματοποιείται μόνο από την οδό Αρμοδίου και η έξοδος μόνο από την οδό Αριστογείτονος, ενώ για την ιχθυαγορά η είσοδος γίνεται από την οδό Αθηνάς και η έξοδος από άλλη πόρτα επίσης στην οδό Αθηνάς.

Οι καταστηματάρχες, παράλληλα, φορούν, υποχρεωτικά, γάντια και μάσκα, όπως και οι πελάτες, οι οποίοι τα προμηθεύονται και τα δυο από την είσοδο της αγοράς.

Φυσικά ισχύει και ο περιορισμός για το ένα άτομο ανα 10 τετραγωνικά μέτρα και το μέτρο αυτό εποπτεύτεται τόσο από τους ανθρώπους της αγοράς, όσο και από τη δημοτική αστυνομία.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

           

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα