back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αγγλία: Ένας 18χρονος, το νεότερο θύμα στην χώρα

Διαβάστε επίσης

Ένας έφηβος ηλικίας 18 ετών είναι το νεότερο άτομο που πεθαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο αριθμός των ατόμων που πέθαναν από την εξαιρετικά μεταδοτική αναπνευστική νόσο έχει αυξηθεί κατά 48 άτομα την Κυριακή φτάνοντας τους 281 ενώ τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα στην Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχονται σε 5.683, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Ανήκε σε ευπαθή ομάδα

Συγκεκριμένα, στην Αγγλία 37 ακόμη άτομα, θετικοί στον κορονοϊό, πέθαναν χθες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 257. Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας, οι ασθενείς ήταν ηλικίας μεταξύ 18 και 102 ετών και θεωρούνται ο νεότερος και η μεγαλύτερος ασθενής που έχασε την ζωή του από κορονοϊό στην Αγγλία. Όλοι τους ανήκαν σε ευπαθείς ομάδες, με υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς, για την μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού, εάν οι άνθρωποι δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες για κοινωνική αποστασιοποίηση.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα