back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Superleague: Σέντρα στα μέσα Μαΐου πλέι-οφ και πλέι-άουτ

Διαβάστε επίσης

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της UEFA που έβαλε σε προτεραιότητα τα εθνικά πρωταθλήματα, η Superleague προσανατολίζεται να αρχίσει πάλι στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Οι χθεσινές ανακοινώσεις της UEFA σχετικά με την αναβολή του EURO και με τη μεταφορά των τελικών του Champions League και του Europa League για τα τέλη Ιουνίου, αφήνει πλέον πολύ ορατό το ενδεχόμενο να έχουμε σέντρα στη Superleague στα μέσα Μαΐου ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα μέσα Ιουνίου.

Στη Λίγκα έτσι κι αλλιώς είχαν σαν στόχο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των πλέι οφ και των πλέι άουτ στις αρχές Μαΐου και η UEFA πλέον δίνει τη δυνατότητα να γίνονται παιχνίδια οποιαδήποτε μέρα, κάτι που θα διευκολύνει να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, υποστηρίζουν παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Επιθυμία της UEFA είναι να ολοκληρωθούν οι Λίγκες σε όλη την Ευρώπη και γι’ αυτό τον λόγο μετέφερε και το EURO για το καλοκαίρι του 2021.

Βαξεβανέλλης Απόστολος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα