back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

SPORT CITY

με τον Διονύση Δελλή και τον Στέφανο Λεμονίδη, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 14:30

Σε έναν τέλειο κόσμο ο Διονύσης έχει πάντα δίκιο και ο Στέφανος έχει την ευγένεια να το παραδεχτεί! Στον δικό τους κόσμο όλα είναι σπορ και στο μόνο που συμφωνούν είναι ότι… διαφωνούν! Ποιος έχει δίκιο; Είναι πολλά τα χρόνια της αναζήτησης στα ερτζιανά και απάντηση ακόμη δεν προκύπτει. Συντονιστείτε στον ΑΘΗΝΑ 984 και την Sport city για να το διαπιστώσετε…

Sport city: Γιατί τα Σπορ θέλουν παρέα και η καλύτερη παρέα είναι ο σταθμός της πόλης!

Μια φορά κι έναν καιρό ο Γιάννης Αντωνόπουλος είπε στον Διονύση: «Αυτή την εκπομπή θα την κάνεις εσύ. Αρκεί κάποια στιγμή να καταφέρεις να έρθεις στην ώρα σου»! Ήταν 1999 και το αθλητικό μαγκαζίνο του ΑΘΗΝΑ 9.84 είχε την κωδική ονομασία «Ο κόσμος των σπορ». Έφτασε 2002 και άλλαξαν πολλά από τότε. Και ο Γιάννης «έφυγε». Ο Διονύσης, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να είναι στην ώρα του, δεν πρόλαβε να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για την ευκαιρία. Και για το ταξίδι ζωής μέσα από τα ερτζιανά του Αθήνα 9.84.

Τα, πολλά, τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στις εφημερίδες Τα «Νέα» και «Το Βήμα».

Ο Στέφανος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη δημοσιογραφία βρίσκεται από το 1987. Πέρασε 5 χρόνια στον μουσικό σταθμό Cool FΜ και στον Αθήνα 9.84 εκπέμπει από το 2004. Έγραφε για την εφημερίδα «Απογευματινή» από το 1987 ως το 2011. Από το 1991 ως σήμερα είναι συντάκτης της εφημερίδας «Φως των Σπορ».

Ακολουθεί η πιο πρόσφατη εκπομπή. Πρόσφατο αρχείο των εκπομπών θα βρείτε εδώ

Παλαιότερα αρχεία θα βρείτε εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +