back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Premier League: «Αναβάλλεται ως προληπτικό μέτρο το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ»

Διαβάστε επίσης

Η Άρσεναλ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως αναβάλλεται το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των εξετάσεων που θα υποβληθούν παίκτες και διοικούντες, μετά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Emirates.

Θέση πήρε και η Premier League, η οποία ανακοίνωσε πως το ματς στο Μάντσεστερ αναβάλλεται ως προληπτικό μέτρο και εξήγησε τους λόγους.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε ως προληπτικό μέτρο μετά την ανακοίνωση της Τρίτης ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον COVID-19. Πριν 13 ημέρες ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Άρσεναλ στο «Emirates» για το Europa League και ο κ. Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας, συναντήθηκε με αρκετά μέλη της Άρσεναλ, ποδοσφαιριστές και επιτελείο.

Μετά τις ιατρικές συμβουλές, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι θεώρησαν απαραίτητο να αναβληθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Μαρτίου, για να δοθεί χρόνος να αξιολογηθεί η κατάσταση. Ως εκ τούτου η Premier League, συμφώνησε και θα υπάρξει νέα ημερομηνία του αγώνα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα και οικονομική επιβάρυνση στους φιλάθλους που θα ήθελαν να δώσουν το παρών, αλλά η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League, συμφώνησαν ότι η σύντομη ενημέρωση για τον κ. Μαρινάκη δεν αφήνει άλλη εναλλακτική, αλλά να δοθεί χρόνος για να γίνει η κατάλληλη εκτίμηση του κινδύνου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν παρθεί και η Premier League δεν υπάρχει καμία σκέψη για αναβολή άλλων αγώνων».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα