back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κορονοϊος: Πιθανή η αναβολή προεκλογικών εκδηλώσεων στις ΗΠΑ

Διαβάστε επίσης

Οι υποψήφιοι για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν και Μπέρνι Σάντερς δήλωσαν ότι διαβουλεύονται με ειδικούς της δημόσιας υγείας, σχετικά με τους κινδύνους από τον κορονοϊό.

Αυτό για το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων της προεκλογικής τους εκστρατείας, καθώς οι αξιωματούχοι της εκλογικής διαδικασίας στις πολιτείες διεξαγωγής προκριματικών κύκλων, καλούν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν νωρίς.

Ενδεχόμενο αναβολής προεκλογικών εκδηλώσεων λόγω κορωονοϊού

«Κάθε οργανισμός στις ΗΠΑ εξετάζει την επίδραση που θα έχει ο κορονοϊός στη λειτουργία του και, ναι, αυτό είναι αληθές και για την προεκλογική μας εκστρατεία» δήλωσε ο Σάντερς στη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τράπεζας σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στο Μίσιγκαν, σε μία από τις έξι πολιτείες που ψηφίζουν σήμερα, στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της προκριματικής διαδικασίας.
«Δεν πραγματοποιούμε κάποια προεκλογική εκστρατεία αν δεν συμβουλευτούμε τους τοπικούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας» συμπλήρωσε ο Σάντερς.
Ο Μπάιντεν δήλωσε χθες στο NBC, ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αναβολής προεκλογικών εκδηλώσεων, αν οι τοπικές αρχές υγείας εκτιμήσουν ότι υπάρχουν μεγάλος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα