back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Πάντειο – Κλείνει έως και το Σάββατο

Διαβάστε επίσης

Κλείνει το Πάντειο Πανεπιστήμιο για προληπτικούς λόγους για τις δύο επόμενες ημέρες, λόγω πληροφοριών για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Με μια σύντομη ανακοίνωση της διοίκησής του, το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου, επισημαίνοντας για «προληπτικούς λόγους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της πρυτανείας του Παντείου ελήφθη λόγω ταξιδιού δύο καθηγητριών του ιδρύματος σε χώρα της Αφρικής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τουριστικό γκρουπ που συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του Παντείου υπήρχε και υπήκοος Ιταλίας ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα του ιού.

Την ίδια ώρα, ύποπτο κρούσμα κορoνοϊού εξετάζεται στο Ρέθυμνο και αφορά φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Η εμφάνιση του κρούσματος οδήγησε την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου στην αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους επί τριήμερο μέχρι και το Σάββατο 7 Μαρτίου των τμημάτων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ τα αποτελέσματα για το αν είναι θετικός στο ιό, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα από το ειδικό εργαστήριο στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα