back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αναβολές αγώνων στη Δυτική Ελλάδα λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού μετά τα κρούσματα σε Αχαΐα και Ηλεία έχουν εφαρμογή και στην αθλητική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την Α2 μπάσκετ, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (7/3, 17:00) στο κλειστό της Ήλιδας ανάμεσα σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Ελευθερούπολη, αλλά και αυτές της Γ’ Εθνικής που είχαν οριστεί για την Κυριακή (8/3). Έτσι, τα παιχνίδια Αχαγιά 82 – ΝΕΟΛ (13:00) και Παναχαϊκή – Δρομείς (17:00) αναβάλλονται.

Το ίδιο εξετάζεται και για την αναμέτρηση Προμηθέας Πατρών- Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει επίσημη ενημέρωση ότι έχουν κλείσει τα γήπεδα και με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία να είναι σε ισχύ μέχρι τουλάχιστον το βράδυ της Παρασκευής (6/3), και έτσι δεν γίνεται τα προγραμματισμένα παιχνίδια του Σαββάτου (7/3) και τις Κυριακής (8/3) να περιμένουν τις εξελίξεις.

«Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία με το κλείσιμο για προληπτικούς λόγους αθλητικών εγκαταστάσεων σε Αχαΐα και Ηλεία, αναβάλλονται οι παρακάτω αγώνες:

Α2 Ανδρών – Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας – ΓΣ Ελευθερούπολης

Γ΄ Εθνική (1ος Όμιλος) – Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΟ Αχαγιά ΄82 – ΝΕΟ Ληξουρίου

Παναχαϊκή ΓΕ – ΣΔΥ Τρίπολης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα