back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Ήμασταν έτοιμοι για την αντιμετώπιση του κοροναϊού. Έχουμε σχέδιο

Διαβάστε επίσης

Ψυχραιμία συνέστησε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του κατά την έναρξη της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ ζήτησε από όλους να ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που έχει γίνει και αφού τόνισε ότι “έχουμε αντιμετωπίσει αυτή την κρίση με τον μέγιστο δυνατό επαγγελματισμό”, πρόσθεσε: “Έχουμε δείξει ότι ήμασταν έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο”.

“Προφανώς ετοιμαζόμαστε και για τις επόμενες φάσεις εξάπλωσης του ιού”, συνέχισε ο κ. Μήτσοτάκης και επέμεινε στην σημασία που έχει “όλοι να ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών”.

“Το μήνυμα είναι πάρα πολύ σαφές, πρέπει να φτάσει σε κάθε σπίτι: Να δείχνουμε ψυχραιμία και να γνωρίζουμε βέβαια ότι μπορεί μεν να είμαστε στην αρχή αλλά μιλάμε για μία ασθένεια η οποία δεν έχει ουσιαστικά διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά της γρίπης.
Κατά συνέπεια δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπερβολικό πανικό», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα