back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μασούρας: «Στο Λονδίνο ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Λονδίνο για τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την Άρσεναλ.

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει αυτό που θέλει στο Λονδίνο εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες ενός εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ, ο Γιώργος Μασούρας εξέφρασε την πίστη του για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακoύ μίλησε για το παιχνίδι πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο:

«Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Λονδίνο, δείξαμε όμως στο πρώτο ματς παρά την ήττα, ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο.

Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να κυνηγήσουμε το καλό αποτέλεσμα που θέλουμε την Πέμπτη. Η νίκη στην Τούμπα μας βοήθησε και για να αντισταθμίσει τις απουσίες αλλά και για τη ψυχολογία μας. Ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα την Κυριακή. Στο Λονδίνο ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να έχουμε για πολύ ώρα ενέργεια και ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα σε μια ομάδα όπως η Άρσεναλ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο Έμιρεϊτς».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα