back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προανακριτική Novartis: Αμήχανη η «Αικατερίνη Κελέση» δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα

Διαβάστε επίσης

Άγνοια για το σκέλος της υπόθεσης Novartis που αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, φέρεται να δήλωσε η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση», καταθέτοντας στη ΓΑΔΑ, με αλλοιωμένη φωνή και χωρίς οπτική επαφή σε αντιπροσωπεία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η μάρτυρας είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα που ερευνά η Επιτροπή, ενώ για την υπόθεση Novartis επέμεινε στα όσα είχε αναφέρει στις καταθέσεις της στις εισαγγελικές αρχές ,τα οποία αν κληθεί θα τα πει και στο Δικαστήριο.

Στην ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου, πώς ένιωσε όταν είδε τον κ. Πικραμμένο να κλαίει στη Βουλή που μπήκε στο κάδρο των κατηγορουμένων μόνο από τη δική της κατάθεση, η «Αικατερίνη Κελέση» απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «αυτό δεν σχετίζεται με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου».

Πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας την κατάθεσή της, που διήρκησε μόλις δύο ώρες, έλεγαν ότι «η μάρτυρας Κελέση δεν βρήκε το θάρρος να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις, σνομπάροντας τη Βουλή».
Αύριο στις 10 το πρωί, το κατώφλι της Προανακριτικής Επιτροπής, θα περάσει ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα