back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Novartis: Το απόγευμα καταθέτει τελικά η «Αικατερίνη Κελέση»

Διαβάστε επίσης

Στις 6 το απόγευμα αντί στη 1 μ.μ. που είχε προγραμματιστεί, θα γίνει τελικά στη ΓΑΔΑ, η κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος «Αικατερίνης Κελέση», ενώπιον αντιπροσωπείας της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής.

Η Επιτροπή έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα που υπέβαλε η μάρτυρας. Ωστόσο, αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί σήμερα, κατάθεση του πρώην υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζανακόπουλος δεν προσήλθε ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν ενημερώθηκε εγκαίρως , καθώς η πρόσκληση της Επιτροπής του απεστάλη μόλις σήμερα το πρωί.

Πάντως, στη σημερινή της συνεδρίαση η Προανακριτική αποφάσισε να υποβάλει νέο αίτημα προς τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή με κοινοποίηση προς την κ. Τουλουπάκη, προκειμένου να αποσταλούν έξι κρίσιμα έγγραφα που αφορούν την έρευνα της υπόθεσης Novartis. Βουλευτές της ΝΔ, έθεσαν ζήτημα επιλεκτικής αποστολής εγγράφων προς την Επιτροπή από την κ. Τουλουπάκη.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα