back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα ταξίδι στην Αργεντινή στο Θέατρο «Ολύμπια»

Διαβάστε επίσης

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 20:30, τα αναλόγια της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων πιάνουν σφυγμό tango στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Το κουιντέτο TANGartO, το μουσικό σύνολο που έχει συνδέσει το όνομα του με την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Τangos για πάνω από 20 χρόνια, συμπράττει για 4η φορά με τη Συμφωνική Ορχήστρα στη συναυλία “TANGO goesSymphony”, συνεχίζοντας έτσι την παρουσίαση ενός Concerto grosso ξεχωριστού, που πολύ αγαπήθηκε από το ακροατήριο και κάθε του παράσταση έγινε sold-out.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο μια επιλογή από Αstor Piazzolla, Horacio Salgan, Mariano Mores, Osvaldo Pugliese, Edgardo Donato, Carlos Gardel κ.α. Χορεύουν οι: Ευτυχία Τσιαμούρα & Fabian Ballejos.

ΟFabian Ballejos γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και από την ηλικία των 9 ασχολείται με το Τάνγκο έχοντας για δασκάλους του μεγάλα ονόματα της χώρας του. Το2002 ήρθε στην Ελλάδα, μετέχοντας ως δάσκαλος σε σχολές χορού, ως χορευτής σε παραστάσεις, ως κριτής σε διαγωνισμούς Tango και το 2006 ίδρυσε τη σχολή “Felino Tango”.

Η Ευτυχία Τσιαμούρα ξεκίνησε κλασικό χορό στην ηλικία των 5 και από το 2005 μυήθηκε στον κόσμο του Τάνγκο. Αχολείται με την διδασκαλία και έχει συμμετάσχει σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην επερχόμενη τους εμφάνιση, οι μουσικοί, για πρώτη φορά συνεργάζονται με την Κορίνα Λεγάκη, μια από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, που θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της παράστασης φέρνοντας μια ξεχωριστή θεατρικότητα.

Μουσική επιμέλεια, διασκευές, ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης

Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης

Το quintetoTANGartO αποτελούν οι μουσικοί:
Λευτέρης Γρίβας – μπαντονεόν
Γιώργος Παναγιωτόπουλος – βιολί
Θωμάς Κοντογεώργης – πιάνο
Αλέξανδρος Δεσποτίδης – κιθάρα
Χάρης Παζαρούλας – κοντραμπάσο

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα: 20:30

Τιμές εισιτηρίων:

10€, 12€, 15€, 20€, 25€ και περιορισμένης ορατότητας: 5€

Φοιτητικό, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών: 7€

Προπώληση εισιτηρίων στα Ταμεία του θεάτρου: 210 3642540 και στο δίκτυο της viva.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα