back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Lifting” στην πλατεία Αγίου Αντωνίου

Διαβάστε επίσης

Δράση καθαρισμού πραγματοποιεί από το πρωί ο Δήμος Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Αντωνίου των Άνω Πατησίων. Οι εργαζόμενοι του Δήμου από νωρίς το πρωί βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Αντωνίου προκειμένου να… καλλωπίσουν την πλατεία και να διορθώσουν ό,τι ζημιά ή “ατέλεια” υπάρχει.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι κουρεύουν το γκαζόν, μαζεύουν τα φύλλα και τα κλαδιά, καθαρίζουν τα χώματα εντός, αλλά και πέριξ της πλατείας, ενώ στη διάρκεια της δράσης θα βαφτούν τα παγκάκια και θα επισκευαστούν τα καλάθια απορριμάτων.

Η μικρή αυτή… αναμόρφωση της πλατείας αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι, καθώς χρειάζεται αρκετή ώρα λόγω του έντονου πρασίνου, προκειμένου να είναι έτοιμη προς… χρήση από τους πολίτες.

“Υπήρχε αρκετά μεγάλο διάστημα που δεν είχε γίνει καθαρισμός στα παρτέρια και κλάδεμα των δέντρων. Εμείς κάνουμε κατά διαστήματα εργασίες με υδροφόρα και πιεστικά μηχανήματα, με τη βοήθεια των οδοκαθαριστών, αλλά δεν επαρκούσε αυτό. Σήμερα γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή” δήλωσε στον Αθήνα 984 ο Υπεύθυνος Οδοκαθαρισμού της 5ης Δημοτικής Κοινότητας των Αθηνών, Παναγιώτης Ράμμος.

Σύμφωνα με τον κ. Ράμμο, η πλατεία θα συντηρείται, πλέον, ευκολότερα, από τον καθαρισμό και από το πράσινο, ενώ όσον αφορά στην ευρύτερη περιοχή, έχουν καθαριστεί και άλλες πλατείες, όπως η Φειδά στον Άγιο Αντρεά και είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα επιπρόσθετες δράσεις στην 5η Δημοτική Κοινότητα των Αθηνών.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα