back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρίος: «Η ΑΤΡ κάλυπτε παραβάσεις ντόπινγκ του Αγκάσι»

Διαβάστε επίσης

Μαρσέλο Ρίος και Αντρέ Αγκάσι ήταν ένα από πλέον διάσημα ζευγάρια τενιστών διεκδίκησαν αρκετούς τίτλους και οι αναμετρήσεις τους μέσα κι έξω από τα τερέν είχαν αφήσει τη σφραγίδα τους στον κόσμο της αντισφαίρισης.

Αρκετά χρόνια πάντως μετά από το αντίο τους στα κορτ, ο Χιλιανός επιτέθηκε στον Αμερικανό αλλά και στην παγκόσμια ομοσπονδία του τένις, κάνοντας λόγο για ντοπάρισμα του Αγκάσι το οποίο οι άνθρωποι της ATP είχαν φροντίσει να συγκαλύψουν για να προστατεύσουν τη φήμη του αθλήματος.

«Η ΑTP είναι ο πιο βρώμικος αθλητικός οργανισμός που υπάρχει. Ο Αγκάσι είχε βρεθεί θετικός για χρήση ντόπινγκ τέσσερις φορές αλλά οι άνθρωποι της ATP το κάλυψαν επειδή ήταν ο Αγκάσι και το τένις θα κατέρρεε αν μαθαινόταν.

Είναι όλοι τους για τα σκ@τ@», τόνισε ο Μαρσέλο Ρίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Χιλής «La Tercera», με τον πρώην τενίστα να μιλάει επίσης για το αβαντάζ που είχαν οι σπεσιαλίστες στις σκληρές επιφάνειες των κορτ στην εποχή του.

«Tα τουρνουά Masters στο τέλος κάθε χρονιάς γίνονταν σε σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα το μπαλάκι να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και να τα κατακτάει πάντα αυτά τα τουρνουά ο Σάμπρας.

Εγώ και ο Μπρουγκέρα είχαμε πει πολλές φορές πως θα έπρεπε στα συγκεκριμένα τουρνουά να υπάρχει διαφορετική επιφάνεια κάθε χρόνο. Πάντα εμείς οι Λατινοαμερικάνοι ήμασταν που το φωνάζαμε».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα